Promotiewerk op de leukste evenementen, beurzen en congressen

Ben jij op zoek naar leuk promotiewerk? Dan ben je bij S.M.I.L.E. Promotions aan het juiste adres. Als hostess of promotor werk je bij ons op basis van jouw beschikbaarheid. Daarnaast ga je aan de slag binnen een gedreven en enthousiast team met de leukste collega’s. Zo sta je er nooit alleen voor wanneer je aan de slag gaat op een evenement of gewoon op straat. Benieuwd naar onze cases? Bekijk deze dan hier om een goed beeld te krijgen van ons promotiewerk.

Waarom werken voor S.M.I.L.E. Promotions?

Als je houdt van afwisselend werk en contact met mensen dan is promotiewerk bij S.M.I.L.E. Promotions zeker wat voor jou. Ons doel is om een positieve beleving te creëeren bij de doelgroep en het beste resultaat te leveren voor onze opdrachtgevers.

Wil jij het volgende?

  • Nieuwe ervaringen op doen door op verschillende evenementen te werken,
  • Werken in een team met leuke collega’s,
  • Een salaris dat in verhouding staat tot het werk en de ervaring,
  • Werken op leuke evenementen en op basis van je beschikbaarheid

Kom dan ons team versterken! Meld je aan als promoter of host/hostess.

Wat ga je doen als promoter of host / hostess tijdens promotiewerk bij S.M.I.L.E. Promotions?

De werkzaamheden bij S.M.I.L.E. Promotions zijn afwisselend en het verschilt per actie en opdrachtgever welke taken je hebt. Zo kan het zijn dat je fietslampjes uitdeelt op het station, of een gastles geeft aan basisschoolleerlingen over afleiding in het verkeer. Op events registreren we de bezoekers en scannen tickets of zorgen we ervoor dat iedereen weet waar hij heen moet voor de verschillende onderdelen van het programma. Je krijgt bij S.M.I.L.E. Promotions verschillende taken en verantwoordelijkheden. Iedere promotieactie is weer anders en we zorgen er altijd voor dat je door middel van een uitgebreide briefing precies weet wat ervan je verwacht wordt.

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via ons formulier.