Sales support

Het S.M.I.L.E. Promotions sales team bestaat uit mondige en spontane types die met iedereen gemakkelijk een gesprek aanknopen. De interne sales trainingen die zij krijgen maakt hen niet alleen enthousiast, maar ook dubbel zo effectief.

Aan de basis van een effectief sales supportteam ligt een uitvoerige training. Dat is het startpunt, na de briefing van de opdrachtgever. De interne sales training gaat vooraf aan een (reeks) sales promotieactie(s) en is erop gericht de promoters goed geïnformeerd op pad te laten gaan.

Typisch S.M.I.L.E. Promotions

Ons sales team aarzelt niet om op mensen af te stappen, maar doet dat altijd met een lach en een positieve houding. Op straat of tijdens een beurs zijn ze erop gericht zoveel mogelijk mensen op een leuke manier te informeren over het betreffende product. S.M.I.L.E. Promotions selecteert hiervoor altijd promoters met goede commerciële en sociale vaardigheden en een spontane en representatieve uitstraling. Want ook de beste sales resultaten boek je met (een) smile!

Interesse of vragen? We komen graag langs!

Heeft u vragen over onze werkwijze? Heeft u hulp nodig bij de uitwerking van een event concept of het projectmanagement? Of wilt u gewoon de allerbeste promoters boeken voor uw event? Neem contact op, we komen graag langs voor een kennismaking.

Contact opnemen