Fotomarketing

Een wereld gedomineerd door beeld brengt uitdagingen en kansen met zich mee. Niet alleen voor een verslag achteraf, maar ook voor een positieve vibe tijdens het event. Zowel on- als offline! Door S.M.I.L.E. Promotions in te schakelen voor fotomarketing zijn beide gegarandeerd.

Fotomarketing door S.M.I.L.E. Promotions

Ons fototeam maakt tijdens uw event branded polaroids: fysieke foto’s met het logo van uw merk of bedrijf, die mensen mee naar huis kunnen nemen. Een mooie herinnering die bovendien voor meer merksympathie zorgt. Strike a pose and.. Smile!

Naast het maken van branded polaroids, roepen we aanwezigen op om de foto te delen via social media. Via nieuwe apps gaat dit steeds makkelijker. Zo worden er ook digitale polaroids gemaakt die zowel geprint als digitaal gedeeld worden. Via een unieke code vindt het publiek de betreffende foto’s online terug én delen ze deze op Facebook. Aanvullend is het mogelijk hierbij direct wat vragen te stellen: de gelegenheid is daar, dus waarom niet? Een aanvullende photosurvey biedt de kans om meer te weten te komen over uw doelgroep.

Naast een leuke extra biedt fotomarketing dus nog veel meer voor uw event, merk en/of organisatie. Het creëert sympathie, maakt uw merk of organisatie zichtbaarder en levert indien gewenst nuttige informatie op.

Interesse of vragen? We komen graag langs!

Heeft u vragen over onze werkwijze? Heeft u hulp nodig bij de uitwerking van een event concept of het projectmanagement? Of wilt u gewoon de allerbeste promoters boeken voor uw event? Neem contact op, we komen graag langs voor een kennismaking.

Contact opnemen