Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling is erg belangrijk. Een effectieve campagne bestaat namelijk niet alleen uit het werk van de promoters. Hoewel zij een belangrijke rol vervullen, komen zij én de uit te dragen boodschap veel beter tot hun recht binnen een goed totaalconcept. Op basis van een eerste gesprek en briefing volgt er een brainstormsessie. Met als resultaat een event concept dat aansluit bij de doelstellingen en doelgroep van de klant.

Conceptontwikkeling door S.M.I.L.E. Promotions

Vanwege onze jarenlange ervaring met de invulling van promotiecampagnes, hebben we een uitstekende radar ontwikkeld voor wat wel en niet werkt. In het voortraject denken we graag mee over een creatief concept voor een prikkelende promotiecampagne. Daarbij staat de fysieke promotie ter plaatse niet op zichzelf, maar is onderdeel van een totaalconcept. Deze concepten balanceren tussen creatief en commercieel en zijn verrassend, zonder de doelstellingen en het DNA van het bedrijf uit het oog te verliezen.

Interesse of vragen? We komen graag langs!

Heeft u vragen over onze werkwijze? Heeft u hulp nodig bij de uitwerking van een event concept of het projectmanagement? Of wilt u gewoon de allerbeste promoters boeken voor uw event? Neem contact op, we komen graag langs voor een kennismaking.

Contact opnemen