Hostess service

Hostess service inzetten tijdens uw event, beurs of congres? S.M.I.L.E. Promotions beschikt over een groot bestand met enthousiaste, welbespraakte en representatieve gastvrouwen/-heren die uw gasten hartelijk ontvangen tijdens beurzen, congressen, openingen en andere (zakelijk) bijeenkomsten.

Als je bij een congres, beurs of event aankomt dan zijn drie zaken van cruciaal belang voor de ervaring, te weten: 1) sfeer, 2) helderheid en 3) inspiratie en/of enthousiasme. De toon wordt bij binnenkomst direct gezet met een hartelijk ontvangst. Een welkom gevoel bij gasten zorgt voor een ontspannen sfeer. Een goede gastvrouw/-heer is dus veel meer dan een formaliteit: ze dragen bij aan de sfeer tijdens én de beeldvorming van uw event. De hosts / hostesses bij binnenkomst zijn het eerste visite kaartje van het bedrijf of de organisator. Het is dus van groot belang dat zij de gasten een warm welkom geven, enthousiast en klantgericht zijn. Dit is daarom ook altijd ons uitgangspunt bij het invullen van uw aanvraag. Afhankelijk van uw verwachting en wensen matchen wij de opdracht aan de host of hostess met de bijpassende ervaring en kwaliteiten.

Hostess service van S.M.I.L.E. Promotions

S.M.I.L.E. Promotions beschikt over een groot en goed bestand van geweldige en ervaren hosts en hostesses. Stuk voor stuk zijn ze representatief, servicegericht en spontaan. Als visitekaartje van uw bedrijf zorgen ze voor een hartelijk ontvangst en nemen ze u graag extra werk uit handen. Dát is de toegevoegde waarde van een goede gastvrouw/-heer.

Interesse of vragen? We komen graag langs!

Heeft u vragen over onze werkwijze? Heeft u hulp nodig bij de uitwerking van een event concept of het projectmanagement? Of wilt u gewoon de beste hosts of hostesses boeken voor uw event? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs voor een kennismaking, maar een telefonisch gesprek of een Teams meeting kan natuurlijk ook.

Contact opnemen