Hostess service

S.M.I.L.E. Promotions beschikt over een groot bestand van enthousiaste, welbespraakte en representatieve gastvrouwen die uw gasten hartelijk ontvangen tijdens beurzen, congressen, openingen en andere bijeenkomsten.

Bij aankomst op een opening, congres of beurs zijn drie zaken van cruciaal belang voor de ervaring, te weten: 1) sfeer, 2) helderheid en 3) inspiratie en/of enthousiasme. De toon wordt bij binnenkomst direct gezet met een hartelijk ontvangst. Een welkom gevoel bij gasten zorgt voor een ontspannen sfeer. Een goede gastvrouw is dus veel meer dan een formaliteit: ze draagt bij aan de sfeer tijdens én de beeldvorming van uw event.

Typisch S.M.I.L.E. Promotions

S.M.I.L.E. Promotions beschikt over een groot en goed bestand van geweldige en ervaren hostesses. Stuk voor stuk zijn ze representatief, servicegericht en spontaan. Als visitekaartje van uw bedrijf zorgen ze voor een hartelijk ontvangst en nemen ze u graag extra werk uit handen. Dát is de toegevoegde waarde van een goede gastvrouw.

Interesse of vragen? We komen graag langs!

Heeft u vragen over onze werkwijze? Heeft u hulp nodig bij de uitwerking van een event concept of het projectmanagement? Of wilt u gewoon de allerbeste promoters boeken voor uw event? Neem contact op, we komen graag langs voor een kennismaking.

Contact opnemen