Event consulting

Een goed event start met een goede analyse en eindigt met event consulting. Op basis van een persoonlijk gesprek worden de afzender van het event, de doelstellingen, doelgroepen en het budget in kaart gebracht. S.M.I.L.E. Promotions komt op basis daarvan met een passend advies.

Event consulting door S.M.I.L.E. Promotions

Is een totaalconcept voor u nog een stap te ver, maar heeft u allereerst behoefte aan een heldere blik op alle mogelijkheden? In een kennismakingsgesprek doet u uit de doeken waaraan behoefte bestaat en welke uitdaging er ligt. Op basis daarvan adviseren wij u graag over the way to go. Bij de introductie van een nieuwe product ligt sampling bijvoorbeeld voor de hand, maar afhankelijk van het product en het bedrijf is een informatieve promotie wellicht nuttiger. Op basis van uw doelstellingen en ervaringen komen wij gegarandeerd met nieuwe invalshoeken die u helpen tot een effectieve promotie te komen.

Interesse of vragen? We komen graag langs!

Heeft u vragen over onze werkwijze? Heeft u hulp nodig bij de uitwerking van een event concept of het projectmanagement? Of wilt u gewoon de allerbeste promoters boeken voor uw event? Neem contact op, we komen graag langs voor een kennismaking.

Contact opnemen