Koffie & Barista’s

Uw gasten verwennen met een vers bereide cappuccino of een goede bak koffie van echte barista’s? In samenwerking met onze partner Espressionisme¬†zorgen we voor een ware koffie beleving op uw event of beursstand. Of u nu op zoek bent naar een simpele maar goede koffievoorziening op uw stand, een professionele barista die de lekkerste latte’s en cappuccino’s maakt of een echte eyecatcher zoals onze wandelende espressionisten? We verzorgen het graag voor u.

Barista’s van S.M.I.L.E. Promotions

S.M.I.L.E. levert naast een lekker bakje koffie ook een goed gesprek. Onze barista’s en espressionista’s lezen zich voor aanvang van het event goed in over uw product of dienst. Op die manier zorgen zij niet alleen voor koffie maar ook voor toegevoegde waarde en zijn zij een verlengstuk van uw bedrijf.

Interesse of vragen? We komen graag langs!

Heeft u vragen over onze werkwijze? Heeft u hulp nodig bij de uitwerking van een event concept of het projectmanagement? Of wilt u gewoon de allerbeste barista’s boeken voor uw event? Neem contact op, we komen graag langs voor een kennismaking.