Flyer teams

De flyer teams van S.M.I.L.E. Promotions laten geen gelegenheid of hand aan hen voorbijgaan. De teams zorgen voor awareness door uw flyers effectief, enthousiast en onder de juiste doelgroep te verspreiden. Want een flyer is zo goed als zijn flyer team: de flyer kan nog zo mooi zijn, alles staat of valt met een effectieve verspreiding ervan!

Flyer teams van S.M.I.L.E. Promotions

Ons flyer team weet hoe te flyeren: bij het overhandigen van een flyer lichten ze de inhoud ervan met een paar woorden toe. Zo worden ook de personen die normaal niet de moeite zouden nemen de flyer te lezen, toch aangesproken op het onderwerp dat wellicht interessant en relevant voor ze is.

Ons flyer team komt regelmatig in actie tijdens beurzen of events door het hele land. We gaan daar waar uw doelgroep is en zorgen voor een effectieve verspreiding van zowel de flyer als het event of het product waarvoor u meer aandacht wilt genereren, want daar gaat het immers om.

Interesse of vragen? We komen graag langs!

Heeft u vragen over onze werkwijze? Heeft u hulp nodig bij de uitwerking van een event concept of het projectmanagement? Of wilt u gewoon de allerbeste promoters boeken voor uw event? Neem contact op, we komen graag langs voor een kennismaking.

Contact opnemen