Over S.M.I.L.E. Promotions

De missie van S.M.I.L.E. Promotions is om steeds weer op een positieve manier de aandacht van het publiek te vangen, door op inhoud te informeren én te enthousiasmeren. Niet voor niets staat de naam voor Smart Marketing in Live Events! Oók – of juist – complexere inhoud promoot S.M.I.L.E. Promotions duidelijk én met een lach. Zo benut dit full service promotiebureau de volledige potentie van promotie. De S.M.I.L.E. promoters en hostessen weten waar ze over praten, nu uw doelgroep nog!

“Juist in complexe producten en diensten zien we een mooie uitdaging”

S.M.I.L.E. Promotions-oprichter Kim Derks werkte, voor ze haar eigen bedrijf startte, zelf ook als promoter en hostess. De beste resultaten behaalde ze door het gesprek op de inhoud aan te gaan, met altijd de flinke dosis enthousiasme die haar eigen is.

kim-1

Haar uitdaging in dit vakgebied? “Regelmatig beperken verwachtingen van opdrachtgevers zich tot de goede looks van de dames en heren, terwijl er zoveel meer uit een actie te halen valt. Ik werk uitsluitend met goed geïnformeerde, proactieve en intelligente dames en heren die weten waar ze het over hebben. Juíst in de wat complexe producten en diensten zien we een mooie uitdaging én daarin boeken we bovendien mooie resultaten!”

Alleen maar kundige promoters en hostesses

Bij S.M.I.L.E. Promotions is de visie op dienstverlening direct verbonden aan kundige promoters en hostesses: dames en/of heren die in staat zijn om inhoudelijk over een product of dienst te praten en informatie te vertalen naar een spontaan en relevant gesprek hierover. Door de combinatie van een goed verhaal én goede vibe is een S.M.I.L.E. hostess of promoter zoveel meer dan een mooie verschijning. Een S.M.I.L.E.-promoter stapt op mensen af, is spontaan, krijgt een leuk gesprek op gang, vertelt en vraagt zo aandacht voor een product of dienst. De combinatie van kennis, kwaliteit en klantvriendelijkheid ligt daaraan ten grondslag en is volgens S.M.I.L.E. Promotions de basis van goede promotie.

Full Promotional Package

S.M.I.L.E. Promotions biedt de full promotional package: van conceptontwikkeling voorafgaand aan een event tot een hostess service tijdens, en een beeldverslag achteraf. De toegevoegde waarde bij alle diensten is dat de nadruk ligt op het verhaal dat verteld moet worden. Dat gebeurt inhoudelijk en is idealiter van meet af aan verpakt in een creatief concept bedacht door S.M.I.L.E Promotions. Door de jarenlange ervaring is er een goede graadmeter ontwikkeld voor wat wel en niet werkt. S.M.I.L.E. Promotions promotionele concepten zijn altijd inhoudelijk, verrassend en sluiten naadloos aan bij de boodschap én de wensen en doelstellingen van de klant.

Waarom S.M.I.L.E. Promotions?

  • Klantvriendelijkheid, kennis en kwaliteit
  • Full service promotiebureau dat het gehele traject (bege)leidt
  • Sterke betrokkenheid
  • Goed geïnformeerde en proactieve dames en heren
  • Voor dat stapje extra
  • Voor het benutten van de volledige potentie van uw promotie of event!

Interesse of vragen? We komen graag langs!

Heeft u vragen over onze werkwijze? Heeft u hulp nodig bij de uitwerking van een event concept of het projectmanagement? Of wilt u gewoon de allerbeste promoters boeken voor uw event? Neem contact op, we komen graag langs voor een kennismaking

Contact opnemen

Wij werken o.a. voor: