Projectmanagement

Het al dan niet slagen van een project hangt nauw samen met het management ervan: de organisatie, voorbereiding, planning, uitvoering én afronding. De uitspraak ‘een goed begin is het halve werk’ gaat voor projectmanagement in events zeker op!

Als expert in events – van uitvoering tot organisatie – kent S.M.I.L.E. Promotions het klappen van de zweep. In de events business is met name goed projectmanagement van grote waarde. Intern is daar niet bij elke organisatie de ruimte, het budget of de draagkracht voor aanwezig. Veel fijner is het dan om dit uit te besteden aan een externe partij. Een partij waarop je kunt vertrouwen, die de koe bij de horens vat en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Zo’n partij is S.M.I.L.E Promotions!

Projectmanagement door S.M.I.L.E. Promotions

Bij het projectmanagement brengen wij de cruciale momenten en benodigdheden in kaart en bewaken we deadlines zorgvuldig. We prikken de startdatum, bepalen de omvang van het project, werken een planning uit, delen het project indien nodig op in fasen of deelprojecten, brengen per fase de werkzaamheden in kaart, dragen zorg voor de uitvoering, opvolging en verslaglegging. Het ontzorgen van onze klant is daarbij het uitgangspunt!

Interesse of vragen? We komen graag langs!

Heeft u vragen over onze werkwijze? Heeft u hulp nodig bij de uitwerking van een event concept of het projectmanagement? Of wilt u gewoon de allerbeste promoters boeken voor uw event? Neem contact op, we komen graag langs voor een kennismaking.

Contact opnemen