Horeca support

Extra handjes in de vorm van horeca support zijn op menig event goud waard! Niets zo storend als te lang wachten op je hapje of drankje. De horecatoppers van S.M.I.L.E. Promotions nemen werk uit handen, en hoe!

Hoewel je tijdens een event vaak te maken hebt met allerlei onvoorziene zaken en het horecateam vaak niet dagelijks met elkaar in een keuken of achter een bar staat, zijn er twee zaken waaraan je altijd kunt voldoen: snelheid en service. Hoe de omstandigheden ook zijn: de S.M.I.L.E. Promotions horecatoppers garanderen beide. Ze werken snel en efficiënt en serveren drankjes en hapjes uit met een lach.

Horeca support door S.M.I.L.E. Promotions

De hands-on mentaliteit van onze mensen is een waardevolle toevoeging voor elk event: ze doen een stapje extra én denken mee. Ons horecateam ondersteunt achter de bar, in de bediening of in de catering: voor elke horecaplek hebben wij de geschikte persoon.

Interesse of vragen? We komen graag langs!

Heeft u vragen over onze werkwijze? Heeft u hulp nodig bij de uitwerking van een event concept of het projectmanagement? Of wilt u gewoon de allerbeste promoters boeken voor uw event? Neem contact op, we komen graag langs voor een kennismaking.

Contact opnemen