Beurs ondersteuning

Het organiseren van een beursdeelname kost veel geld en tijd. Het is hét moment om jouw organisatie te presenteren! Er worden kosten noch moeite gespaard voor de stand en aankleding. Alles ziet er tip top uit; de perfecte omgeving om het beursteam te laten doen waar zij goed in zijn, deals sluiten!

Onze hosts en hostesses ondersteunen uw beursteam zodat zij zich kunnen focussen op het verzamelen van leads en het sluiten van de deal. Zij ondersteunen bij de ontvangst van uw gasten, het netjes houden van de stand en het aanvullen van de brochures en giveaways. Daarnaast serveren zij een hapje en drankje met een SMILE.

Typisch S.M.I.L.E. Promotions

Wanneer al uw medewerkers in gesprek zijn zorgen onze hostesses voor een leuk en informerend gesprek met de potentiële klant. Zodat hij/zij op de stand blijft, totdat één van uw collega’s weer ‘vrij’ is. Mocht dit een keer iets te lang duren dan vragen onze hostesses om de contactgegevens, zodat deze ‘lead’ na de beurs alsnog wordt teruggebeld door één van uw medewerkers.

Interesse of vragen? We komen graag langs!

Heeft u vragen over onze werkwijze? Heeft u hulp nodig bij de uitwerking van een event concept of het projectmanagement? Of wilt u gewoon de allerbeste hostesses boeken voor uw event? Neem contact op, we komen graag langs voor een kennismaking.