Beurs ondersteuning

Beurs ondersteuning is onmisbaar tijdens uw beursdeelname. Het organiseren van een beursdeelname kost namelijk veel geld en tijd. Het is hét moment om uw organisatie te presenteren! Er worden kosten noch moeite gespaard voor de stand en aankleding. Alles ziet er tip top uit; de perfecte omgeving om het beursteam te laten doen waar zij goed in zijn, deals sluiten!

Onze hosts en hostesses ondersteunen uw beursteam zodat zij zich kunnen focussen op het verzamelen van leads en het sluiten van de deal. Zij ondersteunen bij de ontvangst van uw gasten, het netjes houden van de stand en het aanvullen van de brochures en giveaways. Daarnaast serveren zij een hapje en drankje met een SMILE.

Beurs ondersteuning van S.M.I.L.E. Promotions

Wanneer al uw medewerkers in gesprek zijn zorgen onze hostesses voor een leuk en informerend gesprek met de potentiële klant. Zodat hij/zij op de stand blijft, totdat één van uw collega’s weer ‘vrij’ is. Mocht dit een keer iets te lang duren dan vragen onze hostesses om de contactgegevens, zodat deze ‘lead’ na de beurs alsnog wordt teruggebeld door één van uw medewerkers. Wij streven er altijd naar om alle beursdagen dezelfde host / hostess in te plannen. Op die manier heeft u continuïteit op de stand én leren onze dames en heren uw bedrijf goed kennen zodat zij u nog beter van dienst kunnen zijn. Samen met uw medewerkers maken wij een succes van uw beursdeelname!

Interesse of vragen? We komen graag langs!

Heeft u vragen over onze werkwijze? Heeft u hulp nodig bij de uitwerking van een event concept of het projectmanagement? Of wilt u gewoon de beste hosts of hostesses boeken voor uw event? Neem dan contact met ons op.  We komen graag langs voor een kennismaking, maar een telefonisch gesprek of een Teams meeting kan natuurlijk ook.