Sample teams

Sample teams zijn cruciaal om een nieuw product te introduceren bij de doelgroep. Bij de lancering van een nieuw product is het uitdelen van proefverpakkingen onder de doelgroep effectief voor de naamsbekendheid. De S.M.I.L.E. Promotions sample teams zijn in de eerste plaats enthousiast, goed geïnformeerd en hebben bovendien een goed oog voor de juiste doelgroep.

Bij sampling wordt uw product, of een speciale proefverpakking ervan, uitgedeeld aan uw doelgroep. Naast naamsbekendheid zorgen de sample teams voor een directe kennismaking van een grote groep mensen met uw nieuwe of verbeterde product. Consumenten zijn in staat het direct uit te proberen en er zo een (idealiter positieve) mening over te vormen. Het is tevens een goede manier om consumenten die het product nog niet kenden enthousiast te maken voor een vervolgaankoop. En, enthousiast maken is iets wat sample teams van S.M.I.L.E. Promotions als geen ander kunnen. Onvermoeibaar stappen zij op uw doelgroep af om op die manier, zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met uw (verbeterde) product.

Typisch S.M.I.L.E. Promotions

Met veel enthousiasme stappen onze promoters af op passanten. In het stadscentrum of tijdens een event: mensen worden overal en altijd op een spontane manier benaderd. Want vooral hier geldt: first impressions count! Door uit te delen met een lach creëren onze sample teams positieve belevingen, en dat komt het imago van uw product ten goede. Daarnaast denken wij graag met u mee over geschikte locaties om uw product te samplen. Een succesvolle activatie staat of valt namelijk niet alleen bij goede sample teams, maar zeker ook bij de locatie waar de actie plaats vindt. Met ruime ervaring op het gebied van sampling kunnen wij u ook op dit gebied van dienst zijn.

Interesse of vragen? We komen graag langs!

Heeft u vragen over onze werkwijze? Heeft u hulp nodig bij de uitwerking van een event concept of het projectmanagement? Of wilt u gewoon de beste sample teams boeken voor de lancering van uw nieuwe of verbeterde product? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs voor een kennismaking, maar een telefonisch gesprek of een Teams meeting kan natuurlijk ook.

Interesse of vragen? We komen graag langs!

Heeft u vragen over onze werkwijze? Heeft u hulp nodig bij de uitwerking van een event concept of het projectmanagement? Of wilt u gewoon de allerbeste promoters boeken voor uw event? Neem contact op, we komen graag langs voor een kennismaking.

Contact opnemen