Hoe is het om als S.M.I.L.E. host te werken? – John

John (30 jaar) werkt als ZZP’er in de evenementenbranche en voert sinds 2018 opdrachten voor S.M.I.L.E. Promotions uit.

”Ik ben HBO afgestudeerd aan de Pabo als leerkracht in het basisonderwijs. Na een aantal jaren voor de klas te hebben gestaan ben ik toch een andere weg in geslagen, namelijk de evenementenbranche. Als echt mensen-mens vind ik het heerlijk om ook echt met mensen te werken, en heel eerlijk; in het onderwijs zijn ze niet altijd blij om jou als leerkracht te zien, maar bij S.M.I.L.E. vinden de mensen het altijd leuk om je te zien en om te zijn waar jij ze ontvangt. Naast S.M.I.L.E. werk ik ook voor verschillende andere opdrachtgevers. Ik richt mij met mijn werkzaamheden op presenteren, acteren en hosting binnen deze branche.”

Zo zorg ik samen met het team voor een juist ontvangst

van de bezoekers, zodat zij zich gezien en welkom voelen”

“Voor S.M.I.L.E. werk ik vooral als host. Ik zorg er voor dat de organisatie van evenementen en congressen worden ontzorgd bij hun werkzaamheden. Zo zorg ik samen met het team voor een juist ontvangst van de bezoekers, zodat zij zich gezien en welkom voelen. Ook zorg ik dat zij op de juiste manier in het systeem staan. Daarnaast zie ik het ook als onze verantwoordelijkheid om te zorgen dat bijvoorbeeld een locatie opgeruimd blijft en als we ergens kunnen assisteren of helpen dan doen we dat altijd met een ‘smile’!”

“S.M.I.L.E. Promotions ziet niet alleen de werkzaamheden die je

voor ze uit voert, maar ook de mens achter die werkzaamheden”

”S.M.I.L.E. Promotions ziet niet alleen de werkzaamheden die je voor ze uit voert, maar ook de mens achter die werkzaamheden. Als je ergens tegenaan loopt kan je altijd bij ze terecht. Ook de enorme flexibiliteit waarmee zij werken, vind ik heel prettig. Ik zie het altijd als een samenwerking op basis van wederzijdse beschikbaarheid. Aan de ene kant moeten er natuurlijk opdrachten beschikbaar zijn die bij mij passen en aan de andere kant moet ik beschikbaar zijn in mijn eigen agenda.”