Hoe is het om als S.M.I.L.E. voorlichter te werken? – Sanne

Sanne (26 jaar) studeert Creative Business in Enschede. Naast dat ze parttime achter de receptie van een welnesscenter werkt voert ze voornamelijk voorlichting campagnes voor S.M.I.L.E. Promotions uit. 

”Sinds 2020 ben ik werkzaam bij S.M.I.L.E. Promotions, mijn eerste opdracht was een gastles geven aan kinderen van groep 7 en 8 in Dedemsvaart. Sindsdien draai ik de gastlessen en voorlichtingen bij de basisscholen en de middelbare scholen. Af en toe doe ik een promotie opdracht. Het leukste aan de gastlessen en de voorlichtingen is de interactie met de kinderen. Hier haal ik zelf veel energie uit!”

“Het leukste aan de gastlessen en de voorlichtingen is de

interactie met de kinderen. Hier haal ik zelf veel energie uit!.”

”Ik heb niet zozeer een favoriete klus van de afgelopen jaren maar er zijn wel momenten die mij zijn bijgebleven. Zo is er is een kindje geweest op een basisschool die na mijn gastles een tekening voor mij had gemaakt met de tekst: ‘het was de leukste gastles die ik ooit heb gehad’. Die tekening heb ik nog altijd bewaard.”

”Naast dat je een heleboel zelfvertrouwen opbouwt

vind ik het ook prettig dat het heel flexibel is.”

”Naast dat je een heleboel zelfvertrouwen opbouwt vind ik het ook prettig dat het heel flexibel is. Ik kan zelf mijn diensten inplannen en als werkende student is dat heel erg handig. Het team achter S.M.I.L.E. Promotions zorgt ervoor dat je ook gemotiveerd blijft. Voor elke opdracht krijg je een berichtje met ‘succes vandaag!’. Dat laat voor mij zien dat hun betrokken zijn.”