Hoe is het om als S.M.I.L.E. hostess te werken? – Isis

Isis (28 jaar) heeft de studie International business and Communication afgerond. Werkt 24 uur per week bij Apple Benelux en werkt daarnaast als ZZP’er in de evenementenbranche.

‘’Ik heb een vaste baan bij Apple voor 24 uur in de week. Ik heb bewust niet voor 40 uur in de week gekozen, zodat ik variatie heb betreft werk. In de zoektocht naar variatie ben ik bij S.M.I.L.E. Promotions terecht gekomen. Verder houd ik mij veel met fitness en paardrijden bezig. Door het plezier in sporten geef ik tegenwoordig Boksles en Bootcamps.”

‘‘De klussen zijn compleet anders en dat maakt het ook leuk.’’

‘’Ik voer veel verschillende klussen uit voor S.M.I.L.E. Promotions. De klussen zijn compleet anders en dat maakt het ook leuk. Ik werk bijvoorbeeld als hostess bij Vitesse. Bij Vitesse voelt het snel vertrouwd en is het enorm gezellig met de andere meiden. Als je als hostess op een congres aan de slag gaat, is dit meestal een volle werkdag waar de tijd voorbijvliegt omdat er altijd wat te doen is en er ook nog wat te leren valt. Voor de voorlichting campagnes ‘AAN in het donker’ en ‘MONO’ ben je educatief bezig met jongeren wat ook erg leuk is als afwisseling. Laatst ging ik aan de slag als polaroid dame op een bedrijfsfeest. Je bent onder de mensen, gaat gezellige gesprekken aan en legt de leuke momenten vast. Dit kan ik haast geen werk noemen, maar vooral plezier maken! Al met al sociaal werk op alle fronten.’’

‘‘Dit kan ik haast geen werk noemen, maar

vooral plezier maken! Al met al sociaal werk op alle fronten.’’

Ik ben blij dat ik bij S.M.I.L.E. Promotions heb gevonden. Het is een leuk team van dames op kantoor waar je goed mee kan communiceren en je gewaardeerd voelt! Het bevestigt dat het de goede keus is, dat ik 24 uur ben blijven werken bij Apple en daarnaast dus als ZZP’er werk.”