Hoe is het om als S.M.I.L.E. Promoter te werken? – Stance

Stance (26 jaar) deed de Pabo en staat voor de klas. Ze werkt sinds 2014 voor S.M.I.L.E. Promotions.

“Via via kwam ik bij S.M.I.L.E. Promotions terecht in 2014. Ik meldde me vervolgens via de website aan en werd door Kim gebeld voor een intake. Een maand geleden studeerde ik af en inmiddels werk ik fulltime, maar als ik voor S.M.I.L.E. Promotions iets kan betekenen dan doe ik dat er nog steeds graag naast.”

“Mijn ervaring in het onderwijs helpt me tijdens promotiewerk.”

“Mijn opleiding tot docent helpt me in mijn promotiewerk. Ik ga makkelijk een gesprek aan en ben niet terughoudend. Presenteren ging me altijd al gemakkelijk af, dat gebruik ik ook bij het promotiewerk. De leukste klus voor S.M.I.L.E. Promotions was voor Vingino, een kinderkledingmerk. Kinderen werden daarbij gestyled in de nieuwste collectie en daarna gefotografeerd. Wij begeleidden de kinderen in het proces, dat was ontzettend leuk. Een heel andere mooie klus was die tijdens de Kampeer- en Caravanjaarbeurs voor Isabella en Dethleffs. Jan des Bouvrie ontwierp een speciale caravan met voortent die wij onthulden. Vervolgens gaven informeerden we de belangstellenden over het ontwerp en de unique selling points.”

“Als ik Kim kan helpen dan doe ik dat heel graag en ik vind het promotiewerk daarnaast erg leuk. Zolang het lukt, zal ik het blijven doen.”