Hoe is het om als S.M.I.L.E. Promoter te werken? – Dylan

Dylan (20 jaar) studeert Accountmanagement in Utrecht. Hij werkt sinds zomer 2016 voor S.M.I.L.E. Promotions en loopt er tevens stage.

“Nog even en dan studeer ik af. Daarna wil ik Bedrijfskunde gaan studeren, ook in Utrecht. Tijdens mijn stage bij S.M.I.L.E. Promotions ligt de focus op het aanleggen van een goed CRM-systeem. Ik zet alles op een rijtje, zorg voor volledigheid en zet de puntjes op de i. De organisatie groeit, dus het is van belang dat ook dit soort zaken goed geregeld en inzichtelijk zijn.”

“Wat ik tijdens mijn studie leer, kan ik bij S.M.I.L.E. inzetten.”

“Af en toe doe ik ook promotieacties. Het leuke daaraan is dat het steeds weer iets anders is. Tijdens mijn opleiding is Sales een belangrijk aspect. Tijdens promoties breng je dit in de praktijk. Je leert hoe je mensen het beste aan kunt spreken, hoe je iets aan de man kunt brengen. Of dat nu om een fysiek product of het verhaal eromheen gaat. Je moet altijd het gesprek aangaan, dus dat is erg leerzaam.”

“De leukste klus tot nu toe? Dat was voor the Healthy Food Company. Bij een bedrijf kregen ze een Healthy Food automaat. Wij als promoters gaven toelichting op alle producten, terwijl mensen mochten proeven. Ik hockey en sport veel en ben veel met voeding bezig, dus ik wist al wel wat over dit onderwerp. Ik kon mensen daarom goed informeren over waar veel vezels en eiwitten inzaten bijvoorbeeld. Dat was leuk. Verkopen gaat nog beter als je iets interessant vind of ergens meer vanaf weet.”